Flock Off elektromagnetisch veld

Flock Off is een nieuwe, diervriendelijke oplossing voor het weren van vogels.
Het Flock Off systeem verstoort het interne navigatiesysteem van vogels, zonder dat ze hiervan schade ondervinden.

Het werkt zo:

Vogels die territoriaal zijn ingesteld en vogels die migreren hebben een intern navigatiesysteem dat gebruik maakt van de magnetische straling van de aarde.
Een proteïne in hun lichaam maakt het voor deze vogels mogelijk om een grid te ‘zien’ van horizontale en verticale lijnen, waarop zij navigeren.
Het Flock Off systeem verstoort dit met een elektromagnetisch krachtveld.
Wanneer vogels in de buurt komen van het Flock Off systeem zijn zij niet meer in staat om snelheid, afstand en richting in te schatten.
Hierdoor kunnen vogels simpelweg niet in de buurt van het Flock Off systeem landen.

Het elektromagnetisch veld is onzichtbaar voor mensen en verstoord geen draadloze communicatie netwerken, zoals wifi of telefoonnetwerken.

Het Flock Off systeem kan worden toegepast in veel verschillende situaties, bijvoorbeeld op daken, op balkons, ingangen van parkeergarages, entrees van winkelcentra en op woningen.
Het werkt tegen alle trekvogels en vogels die overdag actief zijn, zoals: duiven, meeuwen, kauwen, ganzen, mussen, aalscholvers, spechten, etc.

De medewerkers van Exodus Services vertellen u graag meer over de mogelijkheden om ook u van uw vogeloverlast af te helpen.

flock off
flock off terras
Flock Off hek
flock off overhead
Flock Off loods